Mini Kerst fotoshoots
Mini Kerst fotoshoots: Het is bijna zover, de mooiste tijd van het jaar komt er weer aan… Kerstmis!

Als je het aan ons vraagt is dit een tijd vol warmte, gezelligheid en samen zijn. Allerlei huizen zijn mooi omringd door sfeervolle lampjes, de kerstbomen of de kerstdorpen worden weer opgezet. Op de tv zijn overal verschillende kerstfilms te zien, lekker knus met een warm dekentje en met een kop warme chocolademelk erbij.

Voor degene die ons al een beetje kennen, of al zijn lang geweest in onze fotostudio weten hoe wij ieder jaar weer opnieuw uitkijken naar deze periode en het altijd groots uitpakken. Zo ook in Fotostudio Heerlen. Richard en Demi zijn tegen het einde van de zomer, met 30 graden in de korte broeken al opzoek gegaan naar de juiste spullen om ons kersthoekje in de fotostudio mooi te maken. Wat ons betreft is dit goed gelukt.

Onze visie die wij hebben zie je ook terug in ons kersthoekje. En dat is plezier maken! Wij vinden het heel belangrijk om tijd te nemen voor onze klanten en tijdens de shoot plezier te maken, en een beleving te creëren. Plezier maken daar draait ons kersthoekje dus om. Want ons kersthoekje is bedekt met een flink laagje nep sneeuw, waar de kinderen lekker mee mogen spelen en gooien. De kinderen vinden het geweldig! En het geeft ook meteen een mooi effect op de foto.

We hebben al flink wat kerstshoots gehad. Sommige gezinnen die al bij ons zijn geweest hebben deze shoot gereserveerd om er mooie kerstkaarten van te maken, andere klanten hebben er weer mooie lijsten van gemaakt om deze uit te delen aan familie, maar er zijn ook al mensen geweest die het juist erg mooi vinden om aan opa en oma te laten zien. Alles is mogelijk.

Er staan ook nog genoeg op de planning de komende tijd. De kerst minishoots zijn bij ons al bijna volgeboekt voor dit jaar! Dus lijkt het jullie nog leuk om een leuke kerstshoot te komen doen, waar plezier centraal staat? Wees er dan op tijd bij en vraag naar de mogelijkheden.

Fotostudio Heerlen wenst iedereen alvast hele fijne feestdagen!

Interesse in Mini Kerst fotoshoots of een andere fotoshoot?
Zijn jullie na het bekijken van deze pagina enthousiast geworden? Wil je graag meer informatie of wil je weten of wij beschikbaar zijn? Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina.

Een fotoshoot altijd voor 45 euro, inclusief een poster van 30x40cm. De overige foto’s kunnen vrijblijvend besteld worden.

Meer weten over Fotostudio Heerlen kijk eens op deze pagina: Over Ons

Bekijk hier al onze mogelijkheden fotoshoots: Fotoshoots

Volg je Fotostudio-Heerlen al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Voor meer informatie of boekingen kan via onze Contactpagina of Reserveer

Leave A Comment