Wat krijg je bij de Baby fotoshoot bij jullie thuis?

  • De fotoshoot is inclusief een poster van 30x40cm
  • De foto van de poster kan je na afloop fotoshoot direct uitzoeken
  • Overige foto’s kan je via een online galerie bekijken, uitzoeken en bestellen
  • Je kan bij ons ook foto-afdrukken, canvassen, hexagons etc. verkrijgen

Baby fotoshoot bij jullie thuis

Het moment is daar, jullie baby is geboren! Eindelijk hebben jullie hem/haar naar al die maanden voor het eerst kunnen vasthouden en ontmoeten. Er gaat een hele andere wereld voor jullie open, ‘het ouderschap.’ Wat zijn die eerste weken spannend, zo’n groot wonder en nog zo onvoorstelbaar klein, te mooi om waar te zijn. Niet alleen deze nieuwe weken met elkaar zijn bijzonder, de eerste 12 maanden zijn extra speciaal. Want het eerste levensjaar van je kindje vliegt voorbij, en ze groeien als kool!

Op een dag zal je je beseffen dat je baby nooit meer zo klein zal zijn als in de eerste periode van zijn/haar leven. Ze zijn groot voor je het weet. In het 1e levensjaar leren ze zoveel, denk aan brabbelen, lachen, kruipen, omrollen, zitten, zichzelf optrekken, staan en misschien zelfs al de eerste woordjes en stapjes aan iemands hand. Ben je aan het denken om foto’s te laten maken van je (pasgeboren) baby? Wacht dan niet te lang. Het spannende prille begin maak je maar één keer mee met je kindje. Dit wil je als ouder toch voor altijd kunnen koesteren en bij je kunnen dragen als een hele mooie herinnering.

Bij Fotostudio Heerlen vinden wij het belangrijk dat jullie je op het gemak voelen. Een fotoshoot moet een beleving zijn. Het gevoel dat je er even op uit bent om iets leuks te ondernemen. Wij nemen dan ook graag de tijd voor jullie. Je staat echt niet binnen 10 minuten buiten. Wij zorgen voor een gezellige sfeer, zodat je met heel veel plezier terugkijkt op deze ervaring.

Hoe gaat de baby fotoshoot in z’n werk?

Wij vinden het fijn om eerst even elkaar een beetje te leren kennen, dan doen we onder het genot van een kop koffie/thee of iets fris. We bespreken wat jullie verwachten van de fotoshoot en wat jullie wensen zijn. Wellicht hebben jullie al een hele moodboard gemaakt met eigen ideeën. Heb je dat niet no worries wij hebben genoeg ervaring en ideeën om mooie foto’s te maken. Verder geven wij nog wat praktische tips en is de koffie/thee op dan gaan we van start!

Enkele praktische tips vooraf!

  • Uiteraard nemen wij de tijd en kan je tussendoor de kleine voeden en/of verschonen.
  • Je kan de kleine ook tussendoor van andere leuke outfits voorzien. De knuffel of een leuke haarband hoort ook daarbij.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld. Mooiste is om effen kleding mee te nemen, maar anderzijds neem je eigen stijl mee en straal uit wie je bent. Er is wat ons betreft niets te gek!

Hoeveel kost een foto?

Jij kiest de foto’s die je mooi vindt, dat gaat via een online galerie. Wij sturen jou na afloop van de fotoshoot een link met een persoonlijk wachtwoord voor deze galerie. Jij beslist dan zelf hoeveel foto’s je wilt en profiteert van onze fotopakketten.

Aantal foto’s Prijs digitale foto
1 foto € 17,50
5 foto’s € 75,00
10 foto’s € 125,00
15 foto’s € 175,00
20 foto’s en meer € 199,00

Voor locatieshoots binnen Parkstad worden géén reiskosten in rekening gebracht.
Buiten Parkstad vragen wij 0,35 cent per kilometer en een minimale afname van 5 foto’s.