Wat krijg je bij de Familie fotoshoot op locatie?

  • De fotoshoot is inclusief een poster van 30x40cm
  • De foto van de poster kan je na afloop fotoshoot direct uitzoeken
  • Overige foto’s kan je via een online galerie bekijken, uitzoeken en bestellen
  • Je kan bij ons ook foto-afdrukken, canvassen, hexagons etc. verkrijgen

Familie fotoshoot op locatie

Niets is mooier dan herinneringen vast te leggen van je dierbaren: je familie of je gezin.

Samen met de oma’s en opa’s, broers en zussen, vaders en moeders, neven en nichten, ooms en tantes of juist met je schoonfamilie. Niets is ons te gek, alles kan.

Maak er samen tijd voor en plan die leuke fotoshoot. Want zeg even eerlijk, wanneer was de laatste keer dat je met je familie of gezin foto’s hebt gemaakt? Grote kans dat het antwoord is ‘lang geleden.’

Dat is toch hartstikke zonde? Het is een mooie kans om herinneringen te creëren!

Je familie en/of je gezin, het is voor veel mensen een belangrijk onderdeel in hun leven. Het is die speciale band die je alleen met dierbare kan hebben, dat is onvoorwaardelijke liefde. Het zijn de mensen met wie je alles deelt en meemaakt, en met wie je alle mijlpalen beleeft. Zoals gezinsuitbreiding of een nieuw familielid, of een zwangere dochter, een pasgeboren neefje, of een nicht die een nieuwe vriend heeft of gaat trouwen, of je kleinzoon die doorgroeit van een peuter naar een kleuter. Hoe leuk is het om met leuke foto’s deze herinneringen en mijlpalen die jullie samen hebben gedeeld steeds opnieuw her te beleven, en jullie bijzondere band vast te leggen? Het is ontzettend waardevol! Daarom raden wij zeker aan om geregeld een gezellige gezins fotoshoot of een familie fotoshoot te plannen.

Bij Fotostudio Heerlen vinden wij het belangrijk dat jullie je op het gemak voelen. Een fotoshoot moet een beleving zijn. Het gevoel dat je er even op uit bent om iets leuks te ondernemen. Wij nemen dan ook graag de tijd voor jullie. Je staat echt niet binnen 10 minuten buiten. Wij zorgen voor een gezellige sfeer, zodat je met heel veel plezier terugkijkt op deze ervaring.

Hoe gaat de familie fotoshoot op locatie in z’n werk?

Wij vinden het fijn om eerst even elkaar een beetje te leren kennen, dan doen we onder het genot van een kop koffie/thee of iets fris. We bespreken wat jullie verwachten van de fotoshoot en wat jullie wensen zijn. Wellicht hebben jullie al een hele moodboard gemaakt met eigen ideeën. Heb je dat niet no worries wij hebben genoeg ervaring en ideeën om mooie foto’s te maken. Verder geven wij nog wat praktische tips en is de koffie/thee op dan gaan we van start!

Enkele praktische tips vooraf!

  • Wij nemen alle tijd voor jou, zodat jij je ook goed op je gemak voelt.
  • Neem wat leuke outfits mee.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld. Mooiste is om effen kleding mee te nemen, maar anderzijds neem je eigen stijl mee en straal uit wie je bent. Er is wat ons betreft niets te gek!

Hoeveel kost een foto?

Jij kiest de foto’s die je mooi vindt, dat gaat via een online galerie. Wij sturen jou na afloop van de fotoshoot een link met een persoonlijk wachtwoord voor deze galerie. Jij beslist dan zelf hoeveel foto’s je wilt en profiteert van onze fotopakketten.

Aantal foto’s Prijs digitale foto
1 foto € 17,50
5 foto’s € 75,00
10 foto’s € 125,00
15 foto’s € 175,00
20 foto’s en meer € 199,00

Voor locatieshoots binnen Parkstad worden géén reiskosten in rekening gebracht.
Buiten Parkstad vragen wij 0,35 cent per kilometer en een minimale afname van 5 foto’s.