Wat krijg je bij de Huisdieren fotoshoot?

  • De fotoshoot is inclusief een poster van 30x40cm
  • Fotoshoot duurt 45 tot 60 minuten
  • De foto van de poster kan je na afloop fotoshoot direct uitzoeken
  • Overige foto’s kan je via een online galerie bekijken, uitzoeken en bestellen
  • Je kan bij ons ook foto-afdrukken, canvassen, hexagons etc. verkrijgen

Huisdieren Fotoshoot

Huisdieren fotograferen, iets wat Demi en Richard het liefste doen. Onze Fotostudio is niet voor niets vernoemd naar onze hond Kayne, onze trouwe en lieve viervoeter. Wij weten dan ook hoe belangrijk een (Huis)dier is voor een gezin. De hond, de kat of de rat, het is toch onderdeel van je gezin en echte dierliefhebbers noemen hun huisdier vaak genoeg hun kindje.

Alle (huis)dieren zijn bij ons welkom. Vogels, slangen, konijnen, noem maar op, neem ze maar mee.

Past het niet door de deur of wil je liever op locatie dierenfoto’s maken? Wij vinden buiten of in de fotostudio heel leuk om (huis)dieren te fotograferen. Binnen is het rustiger en strakker qua achtergronden en buiten is het speelser door het rennen en het ravotten.

Bij Fotostudio Heerlen vinden wij het belangrijk dat jullie je op het gemak voelen. Een fotoshoot moet een beleving zijn. Het gevoel dat je er even op uit bent om iets leuks te ondernemen. Wij nemen dan ook graag de tijd voor jullie. Je staat echt niet binnen 10 minuten buiten. Wij zorgen voor een gezellige sfeer, zodat je met heel veel plezier terugkijkt op deze ervaring.

Hoe gaat de fotoshoot met je huisdier in z’n werk?

Wij vinden het fijn om eerst even elkaar een beetje te leren kennen, dan doen we onder het genot van een kop koffie/thee of iets fris. We bespreken wat jullie verwachten van de fotoshoot en wat jullie wensen zijn. Wellicht hebben jullie al een hele moodboard gemaakt met eigen ideeën. Heb je dat niet no worries wij hebben genoeg ervaring en ideeën om mooie foto’s te maken. Verder geven wij nog wat praktische tips en is de koffie/thee op dan gaan we van start!

Enkele praktische tips vooraf!

  • Neem iets lekkers mee voor je kleine vriendje, zo kan je elke goede pose belonen!
  • Wil jij samen met je huisdier op de foto? Leuk! Neem wat leuke outfits mee.
  • Een waterbak staat ook klaar voor jouw huisdier.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld. Mooiste is om effen kleding mee te nemen, maar anderzijds neem je eigen stijl mee en straal uit wie je bent. Er is wat ons betreft niets te gek!

Hoeveel kost een foto?

Jij kiest de foto’s die je mooi vindt, dat gaat via een online galerie. Wij sturen jou na afloop van de fotoshoot een link met een persoonlijk wachtwoord voor deze galerie. Jij beslist dan zelf hoeveel foto’s je wilt en profiteert van onze fotopakketten.

Aantal foto’s Prijs digitale foto
1 foto € 17,50
5 foto’s € 75,00
10 foto’s € 125,00
15 foto’s € 175,00
20 foto’s en meer € 199,00