Wat krijg je bij de Kinder fotoshoot?

  • De fotoshoot is inclusief een poster van 30x40cm
  • Fotoshoot duurt 45 tot 60 minuten
  • De foto van de poster kan je na afloop fotoshoot direct uitzoeken
  • Overige foto’s kan je via een online galerie bekijken, uitzoeken en bestellen
  • Je kan bij ons ook foto-afdrukken, canvassen, hexagons etc. verkrijgen

Kinder Fotoshoot

Een fotoshoot van je kinderen, o zo waardevol. Want wat groeien ze toch hard, eerst zo klein en kwetsbaar en voor je het weet zijn ze al groot en volwassen. De tijd vliegt voorbij en daarom is het zo speciaal deze mooie tijd in jullie gezinsleven vast te leggen. De groei en ontwikkeling door de jaren heen terug te kunnen zien via foto’s. In onze fotostudio staat spontaniteit voorop. Dit houdt in dat kinderen bij ons lekker mogen spelen tijdens de shoot. Het is meer dan alleen maar stilzitten en kijken naar de camera. Speelgoed is bij ons aanwezig, maar uiteraard mogen jullie ook zelf zijn of haar favoriete spel of knuffel meenemen.

Echter weten wij dat het een hele uitdaging kan zijn om kinderen op de foto te krijgen. Kinderen hebben maar een kort spanningsveld, waardoor ze vlug afgeleid zijn. Of ze vinden het een beetje spannend, of ze worden juist ondeugend. Je weet nooit hoe zo’n fotoshoot zal verlopen. Maar we zijn ervaren fotografen met veel kennis en geduld, daardoor weten wij in elke situatie wel mooie foto’s van jullie kinderen te maken en weten wij ervoor te zorgen dat de kinderen het ook leuk vinden. Want iedere ouder wilt toch zo’n mooie foto boven de bank hebben hangen?

Hoe gaat de fotoshoot met je kind(eren) in z’n werk?

Wij vinden het fijn om eerst even elkaar een beetje te leren kennen, dan doen we onder het genot van een kop koffie/thee of iets fris. We bespreken wat jullie verwachten van de fotoshoot en wat jullie wensen zijn. Wellicht hebben jullie al een hele moodboard gemaakt met eigen ideeën. Heb je dat niet no worries wij hebben genoeg ervaring en ideeën om mooie foto’s te maken. Verder geven wij nog wat praktische tips en is de koffie/thee op dan gaan we van start!

Enkele praktische tips vooraf!

  • Neem eventueel iets lekkers mee voor je kindje, zo kan je elke goede pose belonen!
  • Neem eventueel speelgoed of andere leuke items mee.
  • Wil jij samen met je kind op de foto? Leuk!
  • Neem wat leuke outfits mee om te wisselen.
  • Zelf hebben wij ook snoep, drinken en of wat te spelen aanwezig.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld. Mooiste is om effen kleding mee te nemen, maar anderzijds neem je eigen stijl mee en straal uit wie je bent. Er is wat ons betreft niets te gek!

Hoeveel kost een foto?

Jij kiest de foto’s die je mooi vindt, dat gaat via een online galerie. Wij sturen jou na afloop van de fotoshoot een link met een persoonlijk wachtwoord voor deze galerie. Jij beslist dan zelf hoeveel foto’s je wilt en profiteert van onze fotopakketten.

Aantal foto’s Prijs digitale foto
1 foto € 17,50
5 foto’s € 75,00
10 foto’s € 125,00
15 foto’s € 175,00
20 foto’s en meer € 199,00