Wat krijg je bij een loveshoot op locatie?

  • De fotoshoot is inclusief een poster van 30x40cm
  • De foto van de poster kan je na afloop fotoshoot direct uitzoeken
  • Overige foto’s kan je via een online galerie bekijken, uitzoeken en bestellen
  • Je kan bij ons ook foto-afdrukken, canvassen, hexagons etc. verkrijgen

Loveshoot op locatie

Spontane Loveshoot op locatie

Een loveshoot gewoon heerlijk in een ongedwongen sfeer met jullie tweetjes in een fotostudio of op een prachtige locatie. Je hoeft niet te gaan trouwen om een loveshoot te doen! Vieren jullie een jubileum? Of willen jullie gewoon graag mooie foto’s van jullie als liefdes stel. Hoe romantisch is het om een loveshoot te maken of samen jullie liefde te vieren. Ook leuk als jullie net verkering hebben. Het is altijd leuk om deze sprankelende liefde vast te leggen. Mooi om jullie liefde vol met emoties vast te leggen. Of je nou jong of oud bent er is altijd wel een bijzonder moment om samen op de foto te gaan.

Onze manier van werken zorgt ervoor dat jullie oprechte emoties en details terug te zien zijn in de foto’s. Wij laten de liefde er vanaf spatten en zorgen voor een mooie spontane loveshoot!

Hoewel een ongedwongen loveshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller door de jaren heen.  Zo worden de foto’s een tastbare herinnering waar je later nog met veel plezier op terug kan kijken.

Bij Fotostudio Heerlen vinden wij het belangrijk dat jullie je op het gemak voelen. Een fotoshoot moet een beleving zijn. Het gevoel dat je er even op uit bent om iets leuks te ondernemen. Wij nemen dan ook graag de tijd voor jullie. Je staat echt niet binnen 10 minuten buiten. Wij zorgen voor een gezellige sfeer, zodat je met heel veel plezier terugkijkt op deze ervaring.

Hoe gaat een loveshoot in z’n werk?

Wij vinden het fijn om eerst even elkaar een beetje te leren kennen, dan doen we onder het genot van een kop koffie/thee of iets fris. We bespreken wat jullie verwachten van de fotoshoot en wat jullie wensen zijn. Wellicht hebben jullie al een hele moodboard gemaakt met eigen ideeën. Heb je dat niet no worries wij hebben genoeg ervaring en ideeën om mooie foto’s te maken. Verder geven wij nog wat praktische tips en is de koffie/thee op dan gaan we van start!

Enkele praktische tips vooraf!

  • Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld. Mooiste is om effen kleding mee te nemen, maar anderzijds neem je eigen stijl mee en straal uit wie je bent. Er is wat ons betreft niets te gek!

Hoeveel kost een foto?

Jij kiest de foto’s die je mooi vindt, dat gaat via een online galerie. Wij sturen jou na afloop van de fotoshoot een link met een persoonlijk wachtwoord voor deze galerie. Jij beslist dan zelf hoeveel foto’s je wilt en profiteert van onze fotopakketten.

Aantal foto’s Prijs digitale foto
1 foto € 17,50
5 foto’s € 75,00
10 foto’s € 125,00
15 foto’s € 175,00
20 foto’s en meer € 199,00

Voor locatieshoots binnen Parkstad worden géén reiskosten in rekening gebracht.
Buiten Parkstad vragen wij 0,35 cent per kilometer en een minimale afname van 5 foto’s.