Wat krijg je bij een Portret Fotoshoot op locatie?

  • De fotoshoot is inclusief een poster van 30x40cm
  • De foto van de poster kan je na afloop fotoshoot direct uitzoeken
  • Overige foto’s kan je via een online galerie bekijken, uitzoeken en bestellen
  • Je kan bij ons ook foto-afdrukken, canvassen, hexagons etc. verkrijgen

Portret Fotoshoot op locatie

Portretfotografie voor jezelf, je partner of bij je ouders aan de muur of op de schoorsteenmantel. Vroeger was een foto van jezelf vooral leuk voor familie, bijna elke ouder/opa/oma had wel ergens een lijstje met een mooie foto die ze met trots aan iedereen lieten zien. Wij horen vaak genoeg, maar “ik ben niet fotogeniek? Ik sta zelf nooit op de foto, omdat ik mezelf niet mooi vindt!” Of omdat je liever foto’s hebt van je kinderen dan van jezelf? Of voel je je te dik, te dun of zie je altijd iets aan jezelf wat je niet goed genoeg vindt? Bekijk het eens van een andere kant.

Beloon jezelf! Zie het als cadeautje aan jezelf. Tijdens een professionele fotoshoot word je geholpen bij het poseren. Dus wees niet bang, het gaat niet geforceerd. We maken er een gezellige fotoshoot van, waarbij plezier en lachen ook op 1 komt, zodat je heerlijk ontspannen bent en dus op je mooist. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn! Hoe meer je je op je gemak voelt, hoe natuurlijker het resultaat wordt.

Wij laten je even een fotomodel voelen!

Tijdens de Portret fotoshoot op locatie geven wij duidelijke instructies; welke poses je aan moet nemen en waar je op moet letten (houding, gezichtsuitdrukking). Het is dus helemaal geen probleem als je zelf niet zo goed weet wat je moet doen. En heb je eigen ideeën, vertel! Dit maakt de shoot nog leuker.

Hoe gaat een Portret fotoshoot op locatie in z’n werk?

Wij vinden het fijn om eerst even elkaar een beetje te leren kennen, dan doen we onder het genot van een kop koffie/thee of iets fris. We bespreken wat jullie verwachten van de fotoshoot en wat jullie wensen zijn. Wellicht hebben jullie al een hele moodboard gemaakt met eigen ideeën. Heb je dat niet no worries wij hebben genoeg ervaring en ideeën om mooie foto’s te maken. Verder geven wij nog wat praktische tips en is de koffie/thee op dan gaan we van start!

Enkele praktische tips vooraf!

  • Wij nemen alle tijd voor jou, zodat jij je ook goed op je gemak voelt.
  • Neem wat leuke outfits mee.

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld. Mooiste is om effen kleding mee te nemen, maar anderzijds neem je eigen stijl mee en straal uit wie je bent. Er is wat ons betreft niets te gek!

Hoeveel kost een foto?

Jij kiest de foto’s die je mooi vindt, dat gaat via een online galerie. Wij sturen jou na afloop van de fotoshoot een link met een persoonlijk wachtwoord voor deze galerie. Jij beslist dan zelf hoeveel foto’s je wilt en profiteert van onze fotopakketten.

Aantal foto’s Prijs digitale foto
1 foto € 17,50
5 foto’s € 75,00
10 foto’s € 125,00
15 foto’s € 175,00
20 foto’s en meer € 199,00

Voor locatieshoots binnen Parkstad worden géén reiskosten in rekening gebracht.
Buiten Parkstad vragen wij 0,35 cent per kilometer en een minimale afname van 5 foto’s.