Zakelijke fotoshoot op locatie

Wordt het weer tijd voor een nieuwe (profiel)foto op zakelijk gebied? Denk hierbij aan een nieuwe foto voor op je cv, je eigen bedrijf, de website of voor op je LinkedIn profiel. Natuurlijk wil je bij zo’n foto dat het professioneel overkomt, want je kan het maar 1x goed doen. Kies daarom voor een Zakelijke fotoshoot op locatie.

Wij zijn ervaren fotografen die van alle markten thuis zijn. Ook hebben we meerdere achtergronden tot onze beschikking, er zal dus altijd wel iets tussen zitten wat het beste bij jou past. Tijdens de shoot is het wisselen van outfits mogelijk zodat we samen kunnen kijken waar je het beste uitspringt. Weet je nog niet zo goed wat voor foto’s je wilt? Voorafgaand aan de fotoshoot gaan wij in gesprek met jou en zijn wij ook bereid om jou te adviseren over wat je het beste wel of niet kan doen. We nemen alle tijd voor onze klanten zodat ze tevreden de deur uitlopen en jij kan shinen op je CV, LinkedIn of andere zakelijke platformen.

Wat krijg je bij een zakelijke fotoshoot?

  • 3 digitale foto’s
  • Fotoshoot duurt 45 tot 60 minuten
  • De foto’s worden zo spoedig mogelijk in een online galerie geplaatst
  • Overige foto’s kan je via een online galerie bekijken, uitzoeken en bestellen
  • Je kan bij ons ook foto-afdrukken, canvassen, hexagons etc. verkrijgen

Hoe gaat een zakelijke fotoshoot in z’n werk?

Wij vinden het fijn om eerst even elkaar een beetje te leren kennen, dan doen we onder het genot van een kop koffie/thee of iets fris. We bespreken wat jullie verwachten van de fotoshoot en wat jullie wensen zijn. Wellicht hebben jullie al een hele moodboard gemaakt met eigen ideeën. Heb je dat niet no worries wij hebben genoeg ervaring en ideeën om mooie foto’s te maken. Verder geven wij nog wat praktische tips en is de koffie/thee op dan gaan we van start!

Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld. Mooiste is om effen kleding mee te nemen, maar anderzijds neem je eigen stijl mee en straal uit wie je bent. Er is wat ons betreft niets te gek!

Hoeveel kost een foto?

Jij kiest de foto’s die je mooi vindt, dat gaat via een online galerie. Wij sturen jou na afloop van de fotoshoot een link met een persoonlijk wachtwoord voor deze galerie. Jij beslist dan zelf hoeveel foto’s je wilt en profiteert van onze fotopakketten.

De eerste 3 digitale foto’s zitten in het pakket. Een zakelijke pakket kost € 45,-.

Aantal foto’s Prijs digitale foto
1 foto € 17,50
5 foto’s € 75,00
10 foto’s € 125,00
15 foto’s € 175,00
20 foto’s en meer € 199,00

Voor locatieshoots binnen Parkstad worden géén reiskosten in rekening gebracht.
Buiten Parkstad vragen wij 0,35 cent per kilometer en een minimale afname van 5 foto’s.