Wat krijg je bij de Zwangerschapsfotoshoot?

 • De fotoshoot is inclusief een poster van 30x40cm
 • De foto van de poster kan je na afloop fotoshoot direct uitzoeken
 • Overige foto’s kan je via een online galerie bekijken, uitzoeken en bestellen
 • Je kan bij ons ook foto-afdrukken, canvassen, hexagons etc. verkrijgen

Zwangerschapsfotoshoot

Een klein wondertje dat groeit en ontwikkelt in jouw buik, het getrappel van die korte beentjes en kleine teentjes tegen jou aan. Het is klein en bijzonder maar wat een groot wonder. Een zwangerschap is zoiets speciaals. Waarom zou je deze mooie tijd dan niet willen vastleggen met een leuke zwangerschapsfotoshoot, zodat de herinneringen voor altijd gekoesterd blijven? Voor je het weet is jullie nestje klaar, wachtend op een nieuw gezichtje. Dan is die mooie, grote buik verdwenen en staat er een nieuw, spannend avontuur voor jullie klaar.

Misschien is het je allereerste zwangerschap, of is het je 2e, 3e of 4e, het blijft altijd een spannende periode die telkens weer zo anders en uniek is. Laat deze mooie foto’s je erbij helpen om er op een later moment met volle trots op terug te kunnen kijken en te denken ‘oh zo zag mijn buik er toen uit’ en ‘dat hebben wij mooi samen gedaan’ Die dankbaarheid en trots dat neemt niemand jullie meer af. De meest bijzondere tijd van jullie leven. Dit is de schoonheid van het moederschap, er mag een leventje in je groeien!

Bij Fotostudio Heerlen vinden wij het belangrijk dat jullie je op het gemak voelen. Een fotoshoot moet een beleving zijn. Het gevoel dat je er even op uit bent om iets leuks te ondernemen. Wij nemen dan ook graag de tijd voor jullie. Je staat echt niet binnen 10 minuten buiten. Wij zorgen voor een gezellige sfeer, zodat je met heel veel plezier terugkijkt op deze ervaring.

Hoe gaat de Zwangerschapsfotoshoot in z’n werk?

Wij vinden het fijn om eerst even elkaar een beetje te leren kennen, dan doen we onder het genot van een kop koffie/thee of iets fris. We bespreken wat jullie verwachten van de fotoshoot en wat jullie wensen zijn. Wellicht hebben jullie al een hele moodboard gemaakt met eigen ideeën. Heb je dat niet no worries wij hebben genoeg ervaring en ideeën om mooie foto’s te maken. Verder geven wij nog wat praktische tips en is de koffie/thee op dan gaan we van start!

Enkele praktische tips vooraf!

 • Je kan deze fotoshoot het beste plannen rond de 35 weken, eerder of later mag ook.
 • Papa, broertjes en/of zusjes mogen natuurlijk ook mee op de foto. Of jullie huisdier.
 • Bijzondere spulletjes zoals de echo, de eerste schoentjes of knuffel zijn ook heel leuk om op de foto te zetten.
 • Neem kleding mee waar jij je het fijnste en jezelf in voelt. Draag je normaal nooit jurken? Dan hoeft dat nu ook niet.
 • Opdrukken en andere drukke prints raden wij aan zo min mogelijk mee te nemen, dit lijdt af van de mooie buik.
 • Neem bij voorkeur lichte, basic/pastel kleuren mee. Daar springt de buik mooier uit. Felle kleuren zorgen ervoor dat daar meer de nadruk op gelegd wordt.
 • Om kledingafdrukken en striemen op je buik te voorkomen is het verstandig om een paar uur voor de shoot geen strakke/knellende kleding te dragen.
 • Tijdens de shoot wordt bij de meeste shoots ook nog van outfit gewisseld, neem je eigen stijl mee en straal uit wie je bent. Er is wat ons betreft niets te gek!

Hoeveel kost een foto?

Jij kiest de foto’s die je mooi vindt, dat gaat via een online galerie. Wij sturen jou na afloop van de fotoshoot een link met een persoonlijk wachtwoord voor deze galerie. Jij beslist dan zelf hoeveel foto’s je wilt en profiteert van onze fotopakketten.

Aantal foto’s Prijs digitale foto
1 foto € 17,50
5 foto’s € 75,00
10 foto’s € 125,00
15 foto’s € 175,00
20 foto’s en meer € 199,00