Veelgestelde vragen

Waar kunnen we je mee helpen?
Ofwel hier de antwoorden op de veel gestelde vragen!

Geen antwoord op je vraag gevonden?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Je kan een fotoshoot reserveren door het reserveringsformulier op de website in te vullen. Je komt hem op veel plekken tegen, maar je kan ook HIER klikken. Na het invullen is jullie fotoshoot gereserveerd.

Je krijgt een fotoshoot van ongeveer 30/60 minuten inclusief een 30×40 afdruk naar keuze. Of 3 digitale foto’s. De foto’s zijn te bekijken via een persoonlijke online galerie. Je kunt dan de foto’s uitzoeken en is er de mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Je kan bij ons bovenstaande materialen krijgen in verschillende maten. Vraag naar de mogelijkheden.

Je kan bij Fotostudio Heerlen contant betalen of pinnen. Bestellingen via de online galerie kunnen betaald worden via IDEAL.

Bij Fotostudio Heerlen laat je gemakkelijk en snel pasfoto’s maken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van pasfoto’s voor officiële documenten voor diverse landen. Pasfoto’s voor Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs, Visa en andere identiteitsdocumenten

Wij werken bij voorkeur op basis van een afspraak. Echter kan je wel vrijblijvend binnenwandelen. Is er geen afspraak gepland en je wilt graag foto’s maken, dan maken wij graag tijd voor jullie vrij.

Wij maken altijd voldoende foto’s, zodat je genoeg keuze hebt bij het uitzoeken.

Alles wat door een deur kan mag bij ons op de foto. Dus neem je rat, hond, konijn, slang of kat mee.

Er zijn verschillende parkeergelegenheden in de omgeving van de fotostudio. Bijvoorbeeld bij de Plus supermarkt, of bij Albert Heijn of eventueel op de Markt in Hoensbroek.

Een cadeaubon haal je heel eenvoudig op bij ons. De waarde op de bon bepaal jezelf. De cadeaubon is 1 jaar geldig.

Ja, wij hebben voortdurend verschillende acties. Kijk op onze facebookpagina of instagram. Volg ons op beide pagina’s. De acties zijn ook alleen bedoelt voor onze volgers.

Voor een Buitenshoot spreken wij graag af op een mooie locatie, meestal de Brunssummerheide. Uiteraard zijn andere locaties ook bespreekbaar.

Wat doen we als het regent?
In de dagen vóór de fotoshoot houdt ik de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten. Als het regent of er is noodweer, dan wordt de fotoshoot in overleg verplaatst.

Wij zijn echte dierenvrienden en vinden het dan ook geen probleem als jullie “gezinslid” ook mee op de foto gaat. Leuk toch!

Een Buitenshoot duurt meestal tussen de 45 en 90 minuten.

Ga naar de bovenkant