Samen de kerstboom optuigen en de lampjes en andere versiering ophangen, dat maakt je toch meteen heel vrolijk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over kerstmis zelf. Het samenzijn met elkaar, de cadeautjes en al dat lekkere eten. Dat is het gevoel die je alleen met kerstmis voelt. Herinneringen maken met elkaar, dat is waar kerstmis om draait.

Kerstminifotoshoots

De favoriete feestdagen zijn voor de meeste mensen toch wel de kerstdagen. Het brengt toch altijd een gezellige sfeer met zich mee. Buiten is het donker en in alle huizen staat een mooie lichtgevende en versierde boom, sommige mensen hebben zelfs andere mooie kerstverlichting rondom, of in het huis ophangen.

Hoe leuk is het dan om deze gezellige periode vast te laten leggen met een leuke kerstminifotoshoots in ons mooie kerstdecor. Om er vervolgens mooie kerstkaarten van te maken. Tijdens onze kerstminifotoshoots maken we er een groot feest van en mag er met sneeuw gegooid worden. Dat leveren niet alleen mooie foto’s op, maar ook een heleboel lol! Hartstikke leuk toch?

Wij hebben een leuk kerstdecor voor de kinderen, maar wij hebben uiteraard ook een leuke kerstachtergrond voor alleen volwassenen. En om het nog leuker te maken, jullie huisdieren mogen natuurlijk ook in ons kerstdecor. Zie je het al voor je hoe deze kerstkaart er uitkomt te zien?

Speciale Kerstminifotoshoot aanbieding:

  • Kosten 25 euro
  • Fotoshoot 30 minuten
  • Inclusief 2 digitale bestanden
  • Mogelijkheid om bestanden bij te kopen
  • Wij verkopen ook afdrukken, posters, canvassen etc…
  • De aanbieding is alleen geldig in de maanden oktober, november en december
  • Niet te combineren met andere acties
  • Reserveer via de reserveringspaginaEn na afloop even lekker lunchen bij onze buren Twenty Eight

Thema’s
Naast onze kerstminifotoshoot thema hebben wij nog meer thema’s om een fotoshoot leuk en gezellig te maken.
Onze Thema’s, een categorie vol feest, vreugde, liefde en gezelligheid. Waar de mooiste herinneringen worden gemaakt. En waar samen zijn het meest centraal staat. Van die mooie momenten die je graag vast wilt leggen. Geregeld maken wij mooie decors helemaal aangekleed in een bepaald thema, voor zowel kinderen als volwassenen.

Enkele voorbeelden van Thema foto’s die Fotostudio Heerlen onder andere aanbiedt zijn:
Verjaardagen
Vriendinnen shoots
Valentijn
Pasen
Zomer
Halloween
Sint & Piet
Kerstmis

En er komt nog veel meer aan!!

Staat jou gewenste thema er nog niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn een allround fotostudio, voor ons is niks te gek.