Een Valentijn fotoshoot. Gezellig in een ontspannen sfeer er een mooie beleving van maken. Tijdens de Valentijns mini fotoshoot halen wij alles uit de kast om jou foto’s speciaal te maken. Rozenblaadjes, een letterslinger, ballonnen met of zonder hartjes vorm, confetti en confettikanonnen, en niet te vergeten een hele mooie LOVE achtergrond. Helemaal in het teken van de liefde die jullie voor elkaar voelen. Want wat is liefde iets moois toch? Ieder mens heeft wel wat liefde om zich heen nodig. En het is een zegen als je dit verwarmend gevoel mag ervaren en delen met elkaar.

Valentijn

Een leuke Valentijn fotoshoot, helemaal in het teken van jou en je geliefde. Of jullie pas net verkering hebben, samen iets te vieren hebben, zoals bijvoorbeeld een jubileum, of net zijn verloofd of getrouwd. Er is altijd wel een reden voor nieuwe liefdevolle foto’s samen.

Wil je jouw Valentijn fotoshoot nog leuker maken en jouw geliefde ten huwelijk vragen? Wij helpen graag mee denken om een mooi plan te maken en deze op een leuke en gezellige wijze uit te voeren.

Wij hebben in het verleden meerdere malen zo’n verrassing mogen voorbereiden. Op een mooi kasteel, in de Efteling en zelfs in Mallorca op het strand.

Fotostudio Heerlen denkt en helpt graag mee aan deze unieke verrassing.

 

Speciale Valentijn Fotoshoot aanbieding:

  • Kosten 25 euro
  • Fotoshoot 30 minuten
  • Inclusief 2 digitale bestanden
  • Mogelijkheid om bestanden bij te kopen
  • Wij verkopen ook afdrukken, posters, canvassen etc…
  • De aanbieding is alleen geldig in de maanden januari en februari
  • Niet te combineren met andere acties
  • Reserveer via de reserveringspagina

Thema’s
Naast onze Valentijn fotoshoot thema hebben wij nog meer thema’s om een fotoshoot leuk en gezellig te maken.
Onze Thema’s, een categorie vol feest, vreugde, liefde en gezelligheid. Waar de mooiste herinneringen worden gemaakt. En waar samen zijn het meest centraal staat. Van die mooie momenten die je graag vast wilt leggen. Geregeld maken wij mooie decors helemaal aangekleed in een bepaald thema, voor zowel kinderen als volwassenen.

Enkele voorbeelden van Thema foto’s die Fotostudio Heerlen onder andere aanbiedt zijn:
Verjaardagen
Vriendinnen shoots
Valentijn
Pasen
Zomer
Halloween
Sint & Piet
Kerstmis

En er komt nog veel meer aan!!

Staat jou gewenste thema er nog niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn een allround fotostudio, voor ons is niks te gek.