Wij van Fotostudio Heerlen maken er tijdens Pasen ook een groot feest van. Lekker snoepen van chocolade paaseitjes en tussendoor plaatsnemen in ons mooie aangeklede paashoekje voor leuke foto’s, die je tijdens Pasen bijvoorbeeld kan plaatsen op jullie Social media.

Paas fotoshoot

Paas fotoshoot
Pasen, het feest voor de kinderen. Paaseitjes die binnen in de woonkamer, of buiten in de tuin verstopt zijn en die ze mogen zoeken, heel veel chocolade en een heleboel gezelligheid. Wat vinden ze dat geweldig! En wat kunnen wij er als volwassenen van genieten. Een en al vrolijkheid, dan is het voor ons ook een groot feest. Samen zijn, samen met de familie. Wat waardevol, dat zijn nou de herinneringen voor het leven. Herinneringen die de kinderen de rest van hun leven bij blijft.

Hoe leuk is het dan om deze gezellige periode vast te laten leggen met een leuke Paas fotoshoot in ons mooie Paasdecor. Om er vervolgens mooie paaskaarten van te maken. Tijdens onze Paas fotoshoot maken we er een groot feest van. Spelen tussen de Paashazen en paaseitjes, dat leveren niet alleen mooie foto’s op, maar ook een heleboel lol! Hartstikke leuk toch?

Wij hebben een leuk paasdecor voor de kinderen. En om het nog leuker te maken, jullie huisdieren mogen natuurlijk ook in ons paasdecor. Zie je het al voor je hoe deze paaskaart er uitkomt te zien?

Speciale Paas fotoshoot aanbieding:

  • Kosten 25 euro
  • Fotoshoot 30 minuten
  • Inclusief 2 digitale bestanden
  • Mogelijkheid om bestanden bij te kopen
  • Wij verkopen ook afdrukken, posters, canvassen etc…
  • De aanbieding is alleen geldig in de maanden maart en april
  • Niet te combineren met andere acties
  • Reserveer via de reserveringspaginaEn na afloop even lekker lunchen bij onze buren Twenty Eight of bij de gezellige De Eetkamer

Thema’s
Naast onze Paas fotoshoot thema hebben wij nog meer thema’s om een fotoshoot leuk en gezellig te maken.
Onze Thema’s, een categorie vol feest, vreugde, liefde en gezelligheid. Waar de mooiste herinneringen worden gemaakt. En waar samen zijn het meest centraal staat. Van die mooie momenten die je graag vast wilt leggen. Geregeld maken wij mooie decors helemaal aangekleed in een bepaald thema, voor zowel kinderen als volwassenen.

Enkele voorbeelden van Thema foto’s die Fotostudio Heerlen onder andere aanbiedt zijn:
Verjaardagen
Vriendinnen shoots
Valentijn
Pasen
Zomer
Halloween
Sint & Piet
Kerstmis

En er komt nog veel meer aan!!

Staat jou gewenste thema er nog niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn een allround fotostudio, voor ons is niks te gek.