Pasfoto laten maken bij Fotostudio Heerlen

Pasfoto’s
Bij Fotostudio Heerlen laat je gemakkelijk en snel pasfoto’s maken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van pasfoto’s voor officiële documenten voor diverse landen. Pasfoto’s voor Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs, Visa en andere identiteitsdocumenten, Fotostudio Heerlen maakt het allemaal.

Officiële pasfoto’s maken
Wij garanderen dat al onze pasfoto’s voor officiële documenten aan de gestelde eisen voldoen. Een pasfoto moet aan diverse eisen voldoen om gebruikt te mogen worden op bijvoorbeeld een reisdocument en legitimatiebewijs. Wij zorgen ervoor dat de pasfoto geschikt is voor officiële documenten.

Wij werken met software van Photomatic, nadat wij de pasfoto voor u hebben gemaakt, doet de software eigenlijk de rest. De opname wordt automatisch uit de camera gelezen, verwerkt tot pasfoto en op alle ICAO eisen gecontroleerd zoals kwaliteit, opmaak, kleur, biometrie en achtergrond. Voor alle landen. U ziet het eindresultaat op het scherm. Wij drukken uw pasfoto af zodra alle lichtjes op groen staan.
Internationale pasfoto’s laten maken

Behalve pasfoto’s voor Nederlandse documenten maken we ook pasfoto’s voor diverse andere landen. Deze foto’s zijn ook direct klaar.

Pasfoto’s laten maken door professionele medewerkers en apparatuur
Fotostudio Heerlen beschikt over de modernste apparatuur met intelligente software en professionele medewerkers die speciaal zijn opgeleid om de perfecte pasfoto te maken. Wij laten u meekijken hoe de pasfoto wordt samengesteld. U ziet zelf de groene lampjes dat de pasfoto okay is en daarna verzorgen wij de afdruk.

Reisdocumenten

Alle Nederlanders reizen en identificeren zich met een paspoort of identiteitskaart. De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) ontwikkelt deze reisdocumenten en beheert de bijhorende systemen voor aanvraag en uitgifte in het Koninkrijk der Nederlanden.

De paspoorten en identiteitskaarten dragen bij aan de betrouwbare identificatie van personen. Niet alleen aan de grens, maar ook bij de registratie van persoonsgegevens bijvoorbeeld bij de aanvraag van een uitkering of in het geval van zorgverlening.

De veiligheid van een reisdocument is van groot belang. Dat begint al bij het verstrekken van het document. Daarom zijn er altijd verschillende personen betrokken bij het verstrekken, beheren en uitreiken van een reisdocument. Onze belangrijkste partners zijn leveranciers en uitgevende instanties van reisdocumenten: gemeenten, de Koninklijke Marechaussee, Caribisch deel van het Koninkrijk en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Meer informatie vindt u op de website van de rijksoverheid. Klik hier!